Ağrı Belediyesi'ne sert tehdit! “Ya siz açıklarsınız ya da ben açıklarım”

Ağrı Belediyesi'ne sert tehdit! “Ya siz açıklarsınız ya da ben açıklarım”
Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin ortak Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Murat Gök, Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan’a bazı sorular sorarak “Ya siz açıklarsınız yada ben açıklayacağım” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Murat Gök’ten Ağrı Belediyesi’ne çok sert sorular geldi. Soracağı soruların cevaplarının evrakları ile birlikte kendisinde olduğunu ifade eden Gök “Sayın Metin Karadoğan, belediyede 9 aydır izinsiz işe gelmeden maaş alan müdür ve kadrolu personeller kimler?

Son dönem encümenlerin işe alınan çocukları ve yakınlarının sayısı kaç kişidir?

Bir aileden 3 kardeşin aynı anda işe alındığı doğru mu ?

Vali Süleyman Elban zamanında 310 civarında olan taşeron işçi sayısı Savcı Sayan zamanında kaç sayıya ulaştı ve zatı aliniz 7 ayda kaç kişi işe aldınız. Bankamatik farelerini açıkla. (sayı listesi elimde)” ifadelerini kullandı.

“Açıklamazsan dava açacağım”

Konu ile ilgili Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan’dan açıklama beklediğini ifade eden Başkan Adayı Murat Gök “Çık adam gibi açıkla yoksa en kısa zamanda seni rezil rüsva eder, hakkından ve işe gelmeyenler için kamu malını zarara uğratmaktan ve haksız kazanç sağlamaktan dava açacağım. Yürekli, bağımsız, tek meşgalesi gazetecilik olan Ağrı’nın güzide basının bu konuyu takip etmesi tüm Ağrılılar olarak tek dileğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.