Baby Reindeer (Bebek Ren Geyiği) Gerçek mi?

Baby Reindeer (Bebek Ren Geyiği) Gerçek mi?
Baby Reindeer (Bebek Ren Geyiği) Gerçek mi?

Baby Reindeer: 2024'ün 'en rahatsız edici' TV dizisinin arkasındaki gerçek hikaye

Netflix yapımı ‘Baby Reindeer’ dizisinin fragmanı Nisan başında sosyal medyaya düştüğünde ortalama bir komedi-drama izlenimi vermişti. Dizinin senaristi, yapımcısı ve aynı zamanda yıldızı olan İskoç komedyen Richard Gadd işte tam bu noktada ustalığını konuşturarak izleyiciyi ters köşeye yatırmayı başarıyordu.

Richard Gadd'in Ters Köşe Yeteneği: YouTube’da bir kullanıcı, dizi fragmanının altına yaptığı yorumda “Hakkında hiçbir şey bilmeden dün akşam bu diziyi izlemeye başladım. Acımasız, sarsıcı ve belki de Netflix’in şu ana kadarki en iyi yapımlarından biri” ifadelerini kullanıyor.

Beklenmedik Başarı: 11 Nisan’da Netflix’te yayınlanmaya başlayan dizi hızla ABD ve İngiltere’de platformun en çok izlenen dizisi oldu. (Dizi Türkiye’de de en çok izlenen diziler arasında ilk sırada yer aldı.)

Gizemli Dizi: İzleyiciler dizi platforma düşmeden önce hakkında pek fazla tanıtım yapılmadığından, 7 bölümlük yapımın senarist Gadd’in kendi hayatındaki gerçek olaylara dayandığını ve otobiyografik bir yapım olduğunu bilmeden izlemeye başladılar.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.