Volkan Demirel için flaş iddia… Hangi takım Demirel’i istiyor

Volkan Demirel için flaş iddia… Hangi takım Demirel’i istiyor
Şampiyonluk yarışı her geçen hafta daha da kızışırken, takımlar ise eksikliklerini gidermek için yeni transfer arayışlarına girdi… Volkan Demirel için ortaya atılan iddia büyük yankı buldu. Hangi takım Volkan Demirel’i istiyor… İşte son kulisler…

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile şu anda Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel arasında yaşanan görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre; bundan iki hafta önce Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile görüşen Sarı-Lacivertli yöneticinin, "Şampiyonluk yarışında katkı verecek her Fenerbahçeliye ihtiyacımız var.

Gel, sportif direktörümüz ol ve tarihi şampiyonluk yolunda bize katkı sağla" teklifinde bulunduğu belirlendi. Hatay'da belirsizlik yaşandığı dönemde teklif alan Demirel'in bu öneriyi geri çevirdiği öğrenildi.

Uzun yıllar Kanarya'nın kaptanlığını ve kısa bir süre de yardımcı antrenörlüğünü yapan Demirel'in, "Hatayspor'dan şu anda ayrılmam mümkün değil.

Bir ayrılık söz konusu olursa da benim yerim artık kulübedir. Kariyerimi bu yönde şekillendirmeye karar verdim. Teknik direktörlüğe devam edeceğim" şeklinde cevap verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.