Van’da Göz Gözü Görmeyecek: 16 Şubat’ta Elektrik Kesintisi Olacak!

Van’da Göz Gözü Görmeyecek: 16 Şubat’ta Elektrik Kesintisi Olacak!
Van ilinde, 16 Şubat tarihinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, kentin çeşitli ilçelerinde yaşayan vatandaşları etkileyecek.

Van'da Elektrik Kesintisi Duyurusu

Van ilinde, 16 Şubat tarihinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, kentin çeşitli ilçelerinde yaşayan vatandaşları etkileyecek. Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan duyuruya göre, kesinti; bakım, onarım ve altyapı iyileştirme çalışmalarının bir parçası olarak planlanmıştır. Bu çalışmalar, elektrik şebekesinin daha güvenilir ve verimli hale getirilmesi amacını taşımaktadır.

Etkilenecek İlçeler

Elektrik kesintisi, Van'ın belirli ilçelerinde ve bu ilçelere bağlı bazı mahallelerde gerçekleşecek. Vatandaşlar, kesintinin uygulanacağı saatler ve kesintiden etkilenecek spesifik bölgeler hakkında elektrik dağıtım şirketinin resmi internet sitesinden veya müşteri hizmetleri kanallarından bilgi alabilirler. Kesinti, planlanan çalışmaların zamanında ve etkin bir şekilde tamamlanması için gereklidir.

Kesintiye Hazırlık Önerileri

Elektrik kesintisi süresince vatandaşların mağdur olmamaları için bazı önlemler alması önerilmektedir. Özellikle medikal cihazlara ihtiyaç duyan kişilerin alternatif enerji kaynaklarına erişim sağlamaları, gıda maddelerinin bozulmaması için buzdolaplarının kapılarını mümkün olduğunca az açmaları ve acil durumlar için yeterli miktarda su ve kuru gıda bulundurmaları faydalı olacaktır. Elektrik kesintisi süresince vatandaşların güvenlikleri için mum ve benzeri açık ateş kaynaklarını dikkatli kullanmaları gerekmektedir.

16 Şubat'ta Van'da gerçekleşecek olan elektrik kesintisi, planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yapılacaktır. Etkilenecek ilçe ve mahallelerle ilgili detaylı bilgiye elektrik dağıtım şirketinin iletişim kanallarından ulaşabilirsiniz. Kesinti süresince alınacak önlemlerle olası mağduriyetlerin önüne geçilmesi hedeflenmektedir. (Haber Merkezi)

van-elektrik-kesintisi.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.