Ünlü türkücü hangi mahalleye aday oldu… Hilal Özdemir kimdir? Seçilirse ne kadar maaş alacak

Ünlü türkücü hangi mahalleye aday oldu… Hilal Özdemir kimdir? Seçilirse ne kadar maaş alacak
Ünlü türkücü Hilal Özdemir, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olduğunu duyurdu. Ünlü sanatçı hangi ilçenin mahalle muhtarlığına talip oldu… İşte detaylar….

Ünlü türkücü Hilal Özdemir, İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olarak çıktı. Sanatçı, mahallesine sanatçı ruhunu yansıtacağını ve hizmette bulunacağını belirterek, muhtar seçilmesi durumunda 17 bin TL maaş alacak.

Türk müziğinin başarılı isimlerinden Hilal Özdemir, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtarlık için adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesapları üzerinden sevenlerine ve mahalle sakinlerine seslenen sanatçı, "Mahallemizin güvenilir, sakin ve huzurlu yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek, sizlerin de desteğiyle hizmete talibim" dedi.

Hilal Özdemir'in muhtar adaylığı, sanatçının toplumsal sorumluluk bilinci ve mahalle halkına olan bağlılığını göstermesi açısından dikkat çekiyor. Mahalle sakinleri, Özdemir'in sanatçı kimliğiyle birlikte mahallelerine yeni bir soluk getireceğine inanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum