Turabi'den Bozok'a Ağır Sözler: "Umarım Fingirdeşmezsin!"

Turabi'den Bozok'a Ağır Sözler: "Umarım Fingirdeşmezsin!"
Survivor All Star'a sakatlığı nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, adada yakın arkadaşı olarak gördüğü Bozok'un elenmesine tepki gösterdi. Turabi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bozok'u düşmanlarıyla birlikte olmakla suçladı ve "Umarım fingird

Survivor All Star'a sakatlığı nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, adada yakın arkadaşı olarak gördüğü Bozok'un elenmesine tepki gösterdi. Turabi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bozok'u düşmanlarıyla birlikte olmakla suçladı ve "Umarım fingirdeşmezsin" dedi.

Turabi'nin Paylaşımı:

Turabi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Geçmiş olsun Bozok abi. Her ne kadar ben gittikten sonra düşmanlarımla içli dışlı olsan da seninle gurur duyuyorum. Bu yaşta, hazırlıksız böyle bir performans takdire şayan. Bence şimdiden Acun ağabeyle 2025 yılı için anlaşmalısın. Seneye daha hazırlıklı gelirsin ve gençlerin korkulu rüyası olursun. Umarım o zaman finale odaklanıp düşmanlarımla fingirdeşmezsin.

Umarım Yiğit’le oynaşman, Hakan’la eğlenmen, Ogeday’la kucaklaşman, Sercan ve Özgür’le birlikte olman gibi şeyler olmaz. Bir adamın ağabeysinin baş düşmanlarıyla fingirdeşmesini tanık olması, en büyük acılardan bir tanesiymiş. Neyse Acun abiyle görüş ve anlaşmaya başla. Birde sor bakalım beni özlemiş mi? Ve şu engelimi de kaldırsın lütfen. Son konseyden beridir ulaşamıyorum."

Turabi'nin Sözleri Gündem Oldu:

Turabi'nin Bozok'a yönelik sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar Turabi'yi haklı bulurken, bazı kullanıcılar ise Turabi'nin Bozok'a haksızlık yaptığını savundu.

Acun Ilıcalı'dan Tepki Gelmedi:

Turabi'nin Acun Ilıcalı'ya ulaşamadığını ve engelini kaldırmasını istediğini de belirtmesi dikkat çekti. Acun Ilıcalı, Turabi'nin paylaşımına henüz bir yorum yapmadı.

Bozok'tan Yanıt Gelecek mi?

Turabi'nin sözlerine Bozok'un nasıl yanıt vereceği merak konusu. Bozok'un Turabi'nin iddialarını kabul edip etmeyeceği veya Turabi'ye bir cevap verip vermeyeceği bilinmiyor.

Survivor All Star'da Heyecan Devam Ediyor:

Turabi ve Bozok'un polemiği Survivor All Star'da yaşanan heyecana bir yenisini ekledi. Survivor All Star'da elenen isimlerin sayısı artarken, yarışmacılar arasında gerginlik de artıyor.

Turabi ve Bozok'un Dostluğu Bitecek mi?

Turabi'nin sözlerinin Bozok ve Turabi arasındaki dostluğu nasıl etkileyeceği merak konusu. İki yakın arkadaşın arasına kara kedi girecek mi, yoksa bu polemiyi atlatıp dostluklarını sürdürebilecekler mi?

Son Dakika:

Acun Ilıcalı, Turabi'nin engelini kaldırdı. Turabi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Turabi'nin Paylaşımı:

"Acun abi sağ olsun engelimi kaldırdı. Teşekkür ederim. Bir yanlış anlaşılma olmuştu. Bozok abiyle konuştuk, hallettik. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.