Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur?

Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur?
Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur?

Threads Hesabının Instagram'a Etkisi:

Meta, Threads hesabının Türkiye'de geçici olarak kapatılacağını duyurduğunda, Instagram hesabının da bu durumdan etkilenip etkilenmeyeceği merak konusu oldu. İşte detaylar:

THREADS HESABI KAPANIRSA INSTAGRAM HESABI DA KAPANIR MI? Meta tarafından yapılan açıklamada, Threads'ın Türkiye'de geçici olarak kapatılacağına dair kararın alındığı belirtildi. Ancak bu durumun Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi diğer Meta platformlarını etkilemeyeceği vurgulandı. Dolayısıyla, Threads hesabı kapanırsa Instagram hesabı da kapanmayacak.

Şirketin açıklamasında, "Threads, Türkiye'de bir düzenleme kararı nedeniyle artık kullanılamayacak. Ancak bu durum, Instagram, Facebook ve WhatsApp kullanımınızı etkilemeyecek. Threads profilinizi herhangi bir zamanda silebilir ve bilgilerinizi indirebilirsiniz. Threads topluluğunu önemsiyor ve yakında geri dönüş yapmayı umuyoruz." denildi.

THREADS NİYE KAPANIYOR? Rekabet Kurumu'nun başlattığı soruşturma sonucunda, Threads'ın geçici olarak kapatılması kararı alındı ve Meta'ya günlük 4,8 milyon lira ceza uygulanması kararlaştırıldı. Threads'ın, Instagram hesapları üzerinden kullanıcı verilerini izinsiz birleştirmesi nedeniyle bu kararın alındığı bildirildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.