Telefon Üretmekten Sıkılan Samsung Araba Üretecek

Telefon Üretmekten Sıkılan Samsung Araba Üretecek
Samsung, otomotiv sektörüne girmek için kolları sıvadı!

Samsung'un Otonom Sürüş İçin Yenilikçi Adımı: Otomobil Kamerası

1. Samsung'un Otomobil Kamerası Seri Üretime Geçiyor

Samsung, otomobil endüstrisine yönelik yeni nesil bir otomobil kamerası geliştirerek seri üretime geçiyor. Bu kamerasıyla şirket, sürüş güvenliğini artırmayı ve otonom sürüş teknolojilerini desteklemeyi hedefliyor. Özellikle zorlu hava koşullarında sağlam performansıyla dikkat çekiyor.

2. Özel Dayanıklılık Özellikleri ve İleri Teknoloji

Samsung'un otomobil kamerası, özel suya dayanıklılık ve koruma işlemleriyle don, kar gibi zorlu hava şartlarında bile çalışabilir durumda olacak. Ayrıca kendi kendini ısıtan bir mekanizmaya sahip olarak don veya kar birikimini 60 saniye içinde temizleyebilecek özelliklere sahip.

3. Gece ve Gündüz Net Görüntü

Kamera, iris benzeri bir diyafram kontrolü ile pozlamayı otomatik olarak optimize ederek gece veya gündüz net görüntüler elde etmeyi sağlayacak. Bu özellikler, gelişmiş sürücü destek sistemlerini (ADAS) desteklemek üzere tasarlandı.

4. Pazar Payı Hedefi ve Beklentiler

Samsung, otomotiv kameralarının 2025 yılına kadar pazar payını yüzde 24'e kadar artırabileceğini öngörüyor. Bu teknolojiyi tercih edecek markaların sayısı da zamanla artacak ve otonom sürüş teknolojilerinin yaygınlaşmasına katkı sağlayacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.