Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 1500 tarım işçisi alımları bitti mi? Son başvuru ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 1500 tarım işçisi alımları bitti mi? Son başvuru ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alımı için başvuruları devam ediyor mu? Başvurular ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alımı için başvuruları kabul etmeye devam ediyor. İş arayanlar için önemli bir fırsat olan bu alımla ilgili detaylar şöyle:

Başvuruların Son Tarihi Yaklaşıyor

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler, İŞKUR resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) üzerinden öğrenilebilecek. Başvurular, 19 Şubat'a kadar devam edecek.

Kura Çekimi İçin Tarih Belirlendi

Belirlenen şartları taşıyan adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. Ardından, ilan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Bakanlığa bildirilecek.

İşe alınacak sürekli işçiler, ilgili yönetmelik hükümlerine göre İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından sınava tabi tutulmaksızın 27 Şubat 2024 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.

Kura çekimi ile ilgili detaylar, kura yeri ve saati ile diğer bilgiler Bakanlığın internet sitesinden duyurulacak. Bu fırsatı kaçırmamak için başvurularınızı zamanında yapmayı unutmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.