Örnek muhtardan örnek davranış

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yeniden muhtar seçilen Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür, hayata geçirdiği çalışmalarla büyük takdir topluyor.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yeniden muhtar seçilen Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür, hayata geçirdiği çalışmalarla büyük takdir topluyor.

İkinci dönem seçilen ve sevildiği andan itibaren temin ettiği tohumu köy halkına ücretsiz olarak dağıtan Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür, şimdi de yaşlı ve hasta vatandaşlara el uzattı. Köyde bulunan yardıma muhtaç yaşlı ve hasta vatandaşlar için harekete geçen Meryem Önkür, yardımseverler yaptığı görüşmenin sonucunda temin ettiği yatakların dağıtımını yaptı.

yat1.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Dalbahçe Köyü Muhtarı Meryem Önkür, hizmet için çıktığı yolda durmadan çalışacağını belirterek, “Vatandaşlarımıza hizmet için bu yola çıktım. İlk dönemde yaptığımız hizmetlerin karşılığında halkımız bu görevi ikinci defa bize verdi. Bizde aldığımız emanetin kıymetini bilerek hizmete devam ediyor. Dalbahçe köyümüzde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sayısı çok fazla. Biz de bu vatandaşlarımıza bir katkımızın olması için hayırseverlerimizle irtibata geçerek yatak talebinde bulundu. Bizi kırmayarak talebimize olumlu yanıt veren hayırseverlerimize canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

yat2.jpeg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum