Tamer Mandalinci kimdir?

Tamer Mandalinci kimdir?
Son dönemlerde dikkatleri üzerine çeken isimler arasında Tamer Mandalinci de bulunuyor ve bu sebeple internet üzerinde "Tamer Mandalinci kimdir?" sorusu merak ediliyor. Peki, Tamer Mandalinci kimdir? CHP Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci nerelidir?

TAMER MANDALİNCİ KİMDİR?
Bodrum'un köklü ailelerinden Mandalicilerin bir ferdi olan Tamer Mandalinci, 27 Ocak 1994 tarihinde Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise eğitimini Turgutreis ve Bodrum'da tamamladı. 2013 yılında Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimine başladı. 2016 yılında Yurt Dışı Eğitim Programı kapsamında Amerika'ya gitti ve eğitimini sürdürürken aynı zamanda yabancı dilini geliştirdi.

2018 yılında Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Bodrum'a dönerek serbest mimarlık faaliyetlerine başladı. 2019 yılındaki Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bodrum Belediye Meclis Üyesi seçildi. 25 yaşında bu göreve seçilerek, Bodrum Belediye Meclisi'ne giren en genç Meclis Üyesi ünvanını aldı. Meclis üyeliği boyunca Bodrum Belediyesi'nin çeşitli ihtisas komisyonlarında görev aldı ve Bodrum Belediyesi Belediye Başkan Vekilliği görevini üstlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.