Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?

Süper Kupa biletleri satışa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?
Süper Kupa finali için heyecan dorukta! İptal edilen Galatasaray-Fenerbahçe maçının yeni tarihi belli oldu. Süper Kupa biletlerinin satışa ne zaman çıkacağı ise merak konusu oldu.

Süper Kupa finali için heyecan dorukta! İptal edilen Galatasaray-Fenerbahçe maçının yeni tarihi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Kupa finali 7 Nisan'da gerçekleşecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın biletleri ise futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. İşte, Süper Kupa finali biletleri hakkında merak edilen detaylar...

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Süper Kupa finali için geri sayım başladı. TFF'nin açıklamasıyla belirlenen yeni tarih olan 7 Nisan'daki mücadeleye tüm gözler çevrildi. Ancak bu kez, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı büyük bir merak konusu haline geldi.

NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Suudi Arabistan'da planlanan ancak iptal edilen maçın biletleri 6 Aralık'ta satışa sunulmuştu. Yeniden belirlenen tarih için ise biletlerin Mart ayının ilk haftalarında satışa sunulması bekleniyor.

Süper Kupa finali için bilet almak isteyen taraftarlar, resmi kanalları ve duyuruları takip ederek biletlerin satışa çıkacağı tarihi yakından takip etmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.