Süper Kupa Bileti Nasıl Alınır?

Süper Kupa Bileti Nasıl Alınır?
Süper Kupa maçı bilet fiyatları ne kadar? | Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Karşılaşmanın tarihi belli oldu!

Süper Kupa maçı bilet fiyatları ve satış tarihleri, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının merakla beklediği konular arasında. TFF'nin resmi açıklamasıyla, 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının tarihi belli oldu. 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak olan bu heyecan dolu maç için biletler henüz satışa çıkmadı.

Süper Kupa maçı, 29 Aralık'ta oynanması planlanmış ancak Suudi Arabistan'da yaşanan olaylar nedeniyle ertelenmişti. Bu durum, taraftarların bilet fiyatları ve satış tarihleri konusundaki beklentilerini değiştirdi.

Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanması beklenen ancak iptal edilen maçın biletleri 6 Aralık'ta satışa sunulmuştu. Ancak yeni tarih için henüz bir satış duyurusu yapılmadı.

Maçın bilet fiyatlarının ve satış tarihlerinin, mart ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. Taraftarlar, bu bilgilerin duyurulmasıyla birlikte heyecanla biletlerini satın alacak ve Süper Kupa final maçını tribünden izleme fırsatını yakalayacaklar.

Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edin, en güncel bilgileri ilk siz öğrenin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.