Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Katillerin Kim Olduğunu Biliyorum Ama Delilim Yok.

Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Katillerin Kim Olduğunu Biliyorum Ama Delilim Yok.
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Katillerin Kim Olduğunu Biliyorum Ama Delilim Yok.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından eşi Ayşe Ateş, katillerin kim olduğunu bildiğini açıkladı.

"KATİLLERİN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Ayşe Ateş, Sözcü TV'den İpek Özbey'e verdiği röportajda konuştu. Eşinin katillerini tanıdığını ancak somut delillerinin olmadığını ifade eden Ayşe Ateş, "Her şey açıkça ortada. Bunu ben de söylemiyorum. Ben kim olduklarını biliyorum ama nasıl söyleyeyim. Somut delilim yok. Çünkü orada değildim. Olayı görmedim. Bunu hakimler savcılar söyleyecek." dedi.

"CUMHURBAŞKANI MUTLAKA BANA YANIT VERECEK"
Ateş, konuşmasının devamında ise "Bu yükü taşıyamıyorum artık. Devletimi yanımda görmek istiyorum. Basın açıklamamda Sayın Cumhurbaşkanı'na seslenmiştim. Onun bu vebalin altına gireceğini düşünmüyorum. Mutlaka bana yanıt verecek." şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?
30 Aralık 2022 tarihinde Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt bir binadan çıktıkları sırada motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucunda Selman Bozkurt omzundan yaralanırken, Sinan Ateş ise hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetmişti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.