Salih Uçan Sakat mı? Salih Uçan Neden Oynamıyor?

Salih Uçan Sakat mı? Salih Uçan Neden Oynamıyor?
Salih Uçan Sakat mı? Salih Uçan Neden Oynamıyor?

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray derbisi öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'ı evinde ağırlayacak olan Beşiktaş'ın teknik direktörü, çeşitli konulara değindi.

Fernando Santos, basın toplantısında derbinin atmosferine dikkat çekerek, taraftarların müthiş bir destek sağlayacağını ve bu desteğin önemli olacağını belirtti. Kendi oyunlarını oynayacaklarını vurgulayan Santos, oyuncularının motivasyon konuşmasına ihtiyaç duymadıklarını ifade etti. Derbilerin farklı bir atmosfere sahip olduğunu söyleyen Santos, oyuncularının bu farkındalığa sahip olduğunu dile getirdi.

Basın mensuplarının sakatlık durumuyla ilgili sorularına yanıt veren Santos, Salih Uçan'ın sakat olduğunu ve bu durumu birkaç gün önce öğrendiklerini açıkladı. Ayrıca Svensson'un da ateşinin yükseldiğini ve oynayacak durumda olmadığını belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un açıklamaları, Galatasaray derbisi öncesi takımın atmosferini ve sakatlık durumunu gündeme getirdi. Beşiktaş taraftarları ve futbol severler, derbi maçında takımlarının performansını merakla beklemektedir.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.