Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları sonrasında adayların gözü kura sonuçlarında. Sağlık Bakanlığı, farklı branşlardaki işçi alımlarını kura yöntemiyle gerçekleştirecek.

8 bin işçi alımı kura çekiliş tarihi daha önce duyurulmuştu. Şimdi ise adaylar, kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. İşte detaylar:

Sağlık Bakanlığı, İŞKUR üzerinden yapılan başvurular arasından kura yöntemiyle 8 bin işçi alımı gerçekleştirecek. Kura çekilişi, Sağlık Bakanlığı merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla gerçekleştirilecek. Bu kura çekiminin ardından, mülakat olmadan yerleştirme işlemleri tamamlanacak.

Sağlık Bakanlığı, kura çekiminin tarihini duyurdu. Buna göre, kura çekilişi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kura çekimi sonrasında, taşra teşkilatlarında istihdam edilecek asıl ve yedek adayların isim listesi duyurulacak. Adaylar, atamaya ilişkin bilgileri ve atama için gereken belgeleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden takip edebilecekler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.