Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi bugün başlıyor!

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi bugün başlıyor!
Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilecek 8.000 sürekli işçi alımı kura çekimi 3 Nisan itibariyle başlamış durumda.

İşçi alımı kura çekiminin ayrıntıları ve takvimi şu şekilde;

  • Kura çekilişi, 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

  • Kura çekilişi, illerin trafik koduna göre sıralı şekilde yapılacak ve her bir il ve meslek için ayrı ayrı gerçekleştirilecek.

  • 3 Nisan 2024 (Çarşamba) günü Adana'dan başlayarak çekiliş yapılacak iller arasında Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, ve Kırşehir bulunuyor.

  • 4 Nisan 2024 (Perşembe) günü Kocaeli'den başlayarak çekiliş yapılacak iller arasında Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, ve Düzce bulunuyor.

  • Kura çekilişi, Bakanlık YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Katılımcıların kuraya fiziki olarak katılması mümkün olmayacak.

  • Kura sonuçları, aynı gün saat 20:00'den sonra Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Böylelikle, adaylar kura sonuçlarını ve isim listesini ilgili tarihte ve saatte internet üzerinden takip edebileceklerdir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.