Passolig nedir? Passolig değişiyor mu?

Passolig nedir? Passolig değişiyor mu?
Elektronik bilet satışı Passolig nedir? Passolig değişiyor mu? Kulüpler Birliği Vakfı ne karar aldı? İşte detaylar…

Kulüpler Birliği Vakfı'nın açıklamasına göre, elektronik bilet satışı için organizasyon ve teknik altyapı kabiliyeti olan firmalarla görüşme kararı alınmıştır. Bu karar, 6222 sayılı kanun kapsamında elektronik kart ile elektronik kart kapsamında satışı gerçekleştirilecek biletlerin basımı, satışı ve dağıtımının kulüpler tarafından yapılması gerektiğini hatırlatarak alınmıştır.

Kulüpler, önümüzdeki dönemde elektronik bilet satış organizasyonunu belirleyecekleri firmalar ile gerçekleştirmek istiyorlar. Bu doğrultuda, bilet satış organizasyonu ve teknik altyapı kabiliyetine sahip firmalarla görüşme kararı alınmıştır. Kulüplerin, bilet satış organizasyonuna talip olan firmaların Kulüpler Birliği Vakfına başvurularını iletmeleri beklenmektedir.

Bu adımın, elektronik bilet satışının daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlaması ve kulüplerin bu süreçte daha iyi bir hizmet sunabilmesi amacıyla atıldığı düşünülebilir. Bu gelişmeler, futbol karşılaşmalarına katılımı kolaylaştırmak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.