Özgür Özel Neden Ağladı?

Özgür Özel Neden Ağladı?
İşte Özgür Özel'in 2024 Mahalli İdareler Seçimi Sonuçlarını Değerlendirdiği Gözyaşlı Açıklaması

İşte Özgür Özel'in 2024 Mahalli İdareler Seçimi Sonuçlarını Değerlendirdiği Gözyaşlı Açıklaması:

Özgür Özel'in Seçim Sonuçları ve Teşekkürleri

Özgür Özel, seçim sonuçlarına ilişkin duygusal bir açıklama yaparak, "Bugün oylarıyla ülkemize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Aday gösterilse de olmasa da var gücüyle çalışan herkese teşekkür ediyorum." dedi. Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Özel'in gözlerinin dolması dikkat çekti.

Seçmenin Mesajı ve Türkiye İttifakı

Özel, konuşmasında seçmenin Türkiye'de yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdiğini belirterek, "Seçmenimiz açık bir mesaj vermiştir. Bu mesaj, bizlerin okumasıyla şu şekildedir; biz kaybedilen hukuk devleti vasfının geri gelmesini istiyoruz, farklılıklar zenginliğimizdir. Biz Türkiye Cumhuriyet vatandaşları olarak birlik ve beraberlik istiyoruz." ifadelerini kullandı. Özel ayrıca Türkiye İttifakı'nın tarihi bir sonuç elde ettiğini vurguladı.

CHP'nin 2019'daki başarılarına da değinen Özel, "CHP'nin 2019 yılında aldığı zaferlerdeki başarılarımıza özel olarak teşekkür etmek isterim. Onlar, merkezi yönetimin desteği olmasa da kösteği de olsa mazeret üretmeden iyi icraatın CHP temiz ve dürüst yönetir algısının yerleşmesine yaptıkları katkıyla bugünkü zaferin baş mimarlarıdır." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'na Teşekkür

Özgür Özel, konuşmasının sonunda, yaşanan değişimi onaylayan seçmenin mesajını kutsal bir emanet olarak gördüklerini belirterek, "Bilinmesini isterim ki bu seçimlerin bir mağlubu yoktur. Halkımız iyi hizmeti ödüllendirmiş, kötü hizmeti ve kötü niyeti cezalandırmıştır." dedi. Ayrıca Özel, Sayın Kılıçdaroğlu'na ve delegelere teşekkürlerini iletti, "CHP kurultayına o kurultayda genel başkanı seçimle değişebilen bir partinin Türkiye'de olduğunu gösteren başta Sayın Kılıçdaroğlu'na ve delegelerine çok şey borçluyuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.