Otomobil Sahiplerine Kötü Haber: Yakıt Fiyatlarına Okkalı Zam Geliyor!

Otomobil Sahiplerine Kötü Haber: Yakıt Fiyatlarına Okkalı Zam Geliyor!
Son günlerde akaryakıt piyasasında yaşanan fiyat artışları, otomobil sahipleri ve tüketiciler arasında endişe yaratmaya devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki ardı ardına gelen zamlar, pompa fiyatlarını adeta durdurulamaz hale getirdi.

Dün gece benzin ve motorine yapılan zam sonrasında, tüketicileri bir kez daha vuran haber geldi. Sabah saatlerinde benzin fiyatlarına 1 TL 37 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 TL 13 kuruş zam yapıldı. Bu durum, araç sahiplerini maddi anlamda olumsuz etkilemeye devam ediyor.

LPG Fiyatlarındaki Beklenen Artış

Akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi, LPG fiyatları için de geçerli olacak gibi görünüyor. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, bu gece itibarıyla LPG'ye de 45-50 kuruşluk bir fiyat artışı bekleniyor. Bu durum, LPG kullanan tüketicileri de ekonomik anlamda zorlayacak gibi görünüyor.

İstanbul'da LPG Fiyatlarının Durumu

Şu anda İstanbul'da LPG'nin litresi 21,95 lira seviyesinde satılıyor. Ancak, beklenen zam sonrasında bu fiyatta bir artış yaşanması muhtemel görünüyor. Bu durum, İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelindeki LPG kullanıcılarını ekonomik olarak etkileyecek bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.