Murat Kurum'un babası Mehmet Kurum kimdir? Murat Kurum'un babası kimdir?

Murat Kurum'un babası Mehmet Kurum kimdir? Murat Kurum'un babası kimdir?
Murat Kurum'un babası Mehmet Kurum kimdir? Murat Kurum'un babası kimdir?

Murat Kurum'un Babası Mehmet Kurum Kimdir?

Mehmet Kurum'un Hayatı ve Eğitimi: Mehmet Kurum, Konya'nın Akşehir ilçesinde doğmuş ve Ankara'da eğitimini tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Mehmet Kurum, devlet memuru olarak görev yapmıştır.

Siyasi İlham ve Destek: Mehmet Kurum'un oğlu Murat Kurum, babasının siyasi kariyerindeki etkisiyle siyasete ilgi duymaya başlamıştır. Babası, Murat Kurum'un siyasi yolculuğunda önemli bir destekçi ve ilham kaynağı olmuştur.

Murat Kurum'un Kariyer Yolculuğu: Murat Kurum, inşaat sektöründe mühendislik ve yöneticilik pozisyonlarında çalışarak kariyerine adım atmıştır. TOKİ'de önemli görevler üstlenen Murat Kurum, daha sonra Emlak Konut GYO A.Ş.'de Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

Siyasi Başarılar: AK Parti'den milletvekili seçilen Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmış ve siyasi kariyerinde önemli bir aşama kaydetmiştir. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak seçimlere katılan Murat Kurum, siyasetteki başarılı yolculuğunu sürdürmektedir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.