MSÜ sınav yeri sorgulama 2024 nasıl yapılır? İşte detaylar

MSÜ sınav yeri sorgulama 2024 nasıl yapılır? İşte detaylar
3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024-MSÜ sınavına katılacak adaylar, sınava girecekleri yer bilgilerini öğrenmek için Sınava Giriş Belgesine ihtiyaç duyarlar. Peki, MSÜ sınav yeri sorgulama 2024 nasıl yapılır?

MSÜ Sınav Yeri Sorgulama 2024 Nasıl Yapılır? İşte Detaylar

Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ), Türkiye'nin en prestijli askeri eğitim kurumlarına giriş için yapılan önemli bir sınavdır.

Sınav Yeri Sorgulama İşlemi:

MSÜ sınav yeri sorgulama işlemi, adayların ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapmaları gerekmektedir. İşlemi gerçekleştirmek için adayların aşağıdaki adımları takip etmeleri gerekmektedir:

  1. ÖSYM'nin Resmi Web Sitesine Giriş: Öncelikle, adaylar ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yapmalıdır.

  2. T.C. Kimlik Numarası ve Aday Şifresi ile Giriş: Adaylar, sisteme giriş yapabilmek için T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanmalıdır.

  3. Sınav Yeri Sorgulama: Giriş işlemi tamamlandıktan sonra adaylar, "Sınavlarım" veya benzeri bir bağlantı üzerinden 2024-MSÜ sınavına ait bilgileri görüntüleyebilirler.

  4. Sınava Giriş Belgesi İndirme: Sınav yeri bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi, adaylar tarafından ÖSYM'nin resmi internet sitesinden indirilebilir. Belge, adayın sınava gireceği bina ve salon bilgisini içerir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.