MrBeast Amazon Prime Video yarışması ne zaman? 5 milyon dolarlık ödül!

MrBeast Amazon Prime Video yarışması ne zaman? 5 milyon dolarlık ödül!
Amazon, MrBeast reality yarışma programını duyurdu ve yarışmada tek seferde 5 milyon dolarlık inanılmaz bir nakit ödül verileceğini açıkladı.

MrBeast'in sunuculuğunu ve yürütücü yapımcılığını üstleneceği Beast Games'in prömiyeri Prime Video'da yapılacak. Amazon şimdilik programın yayın dönemi ve diğer detaylar hakkında bilgi vermedi. Şirket, 1000 yarışmacının 5 milyon dolarlık tek bir nakit ödeme için mücadele edeceği program için MrBeast'in "Beast Games'i şimdiye kadarki en büyük reality yarışma dizisi yapmak için hızlı tempolu ve yüksek prodüksiyonlu formatının çıtasını yükseltmeye hazırlandığını" söylüyor.

amazons-mrbeast-show-to-become-biggest-reality-competition-s-s54p-960.webp

Geçtiğimiz Ocak ayında MrBeast 'in, aşırı zorluklar ve büyük ödüller içeren viral YouTube videolarına benzer bir formatı takip edecek bir program için Amazon ile bir anlaşma yapmak üzere olduğu söylenmişti. Geçici anlaşmanın ise 100 milyon dolar civarında olacağı tahmin ediliyordu. MrBeast, ana kanalında 245 milyondan fazla abonesi ile YouTube'da en çok abonesi olan kişi olarak tanınıyor.

MrBeast gelişme ile ilgili şunları söyledi:

"Amacım mümkün olan en iyi programı yapmak ve YouTuber'ların ve içerik oluşturucuların diğer platformlarda da başarılı olabileceğini kanıtlamak. Amazon bana bunu gerçekleştirmem için gereken yaratıcı kontrolü verdi. YouTube topluluğunu gururlandırmayı umuyorum."

MrBeast' in en popüler videoları arasında 456 kişinin Güney Kore Netflix dizisi Squid Game'den uyarlanan oyunlarda mücadele ettiği "$456,000 Squid Game in Real Life!" , 100 yarışmacıyı bir çemberin içine atarak bir kişinin nakit ödülü almasını sağlayan "Last to Leave Circle Wins $500,000 ve farklı ücretlerdeki farklı deneyimleri karşılaştıran bir serinin parçası olan "$1 vs. $1,000,000 Hotel Room!" videoları yer alıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.