MHP MYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu kimdir? Ferhat Çakıroğlu neden vefat etti?

MHP MYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu kimdir? Ferhat Çakıroğlu neden vefat etti?
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu, İstanbul'daki bir hastanede geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Parti yetkilileri ve camia, Çakıroğlu'nun vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı.

MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğü süreçte beyin kanaması geçirdi ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak aramızdan ayrıldı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Çakıroğlu'nun vefatını kamuoyuna duyurarak derin bir üzüntü içinde olduklarını belirtti. Büyükataman, yaptığı açıklamada, "MYK üyemiz, değerli dava arkadaşımız Ferhat Çakıroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet; merhumun ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

MHP'den yapılan resmi açıklamada da Çakıroğlu'nun vefatı teyit edilerek, "MYK Üyemiz Sayın Ferhat ÇAKIROĞLU vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz" denildi.

Ferhat Çakıroğlu'nun ani ve beklenmedik vefatı, MHP camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Parti, değerli üyesinin kaybıyla birlikte derin bir yas sürecine girmiş bulunuyor. Çakıroğlu'nun vefatı, partinin tüm üyeleri ve sevenleri tarafından büyük bir teessürle karşılanmış ve dualarla anılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.