Meral Akşener neden aday olmayacak?

Meral Akşener neden aday olmayacak?
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Akşener, 30 yıllık siyasi kariyeri boyunca Türkiye'nin ihtiyaçlarını merkeze aldığını ve aldığı her kararın sorumluluğunu bilerek hareket ettiğini belirtti.

Akşener'in yapmış olduğu yazılı açıklamada, olağanüstü kurultay sürecinde karşılarına çıkabilecek zorlukları, propagandaları ve muhtemel sonuçları göz önünde bulundurarak aldığı bu kararı vurguladı. Genel başkanlık için aday olmama kararını açıklarken, süreç boyunca partisi için ve ülke için ödenmesi gereken bedellerin bilincinde olduğunu ifade etti.

Meral Akşener, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kendisinin dün olduğu gibi bugün de milletin, devletin ve memleketin iyiliği için her türlü bedeli ödeyeceğini" belirtirken, 2028'e giden yolda rotayı belirleyecek olan seçimli olağanüstü kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu.

İyi Parti'nin olağanüstü kurultayının partinin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor. Akşener'in aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte, yeni dönemde partide hangi isimlerin ön plana çıkacağı ve genel başkanlık için aday olacak isimlerin belirlenmesi süreci merakla bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.