Kupa Yarı Final Maçları Ne Zaman 2024?

Kupa Yarı Final Maçları Ne Zaman 2024?
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? | ZTK çeyrek ve yarı final tek maç mı rövanşlı mı? İşte yarı final maçı tarih bilgisi

Ziraat Türkiye Kupası'nın heyecanı dorukta! Çeyrek final müsabakalarının sonucunda Trabzonspor, RAMS Başakşehir'i 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. Diğer yandan Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında 3-0'lık bir mağlubiyet alarak kupaya veda etti. Beşiktaş ise Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Galatasaray ise Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Yarı finale yükselen takımlar, final için mücadele edecek. Peki, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ZTK yarı final maçları tek maç mı yoksa rövanşlı mı? İşte, detaylar:

Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final maçları, çeyrek finalin ardından tek maç eleme usulüyle oynanacak. Yarı finale yükselen takımlar, çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı final müsabakalarına katılacaklar. Yarı final maçlarının tarihleri ise daha sonra belirlenecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek final maçları 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Takımlar, bu aşamada turnuvada iddialarını sürdürmek için ter dökecekler. Her anı heyecan dolu bu mücadeleleri izlemek için takipte kalın!

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.