Korhan Berzeg Olayı Kimdir, Olayı Nedir?

Korhan Berzeg Olayı Kimdir, Olayı Nedir?
Korhan Berzeg Olayında Yeni Gelişmeler: Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu

Korhan Berzeg Olayında Yeni Gelişmeler: Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu

Gönen İlçesi'nde Kaybolan Ekonomist: Korhan Berzeg

Geçen yıl haziran ayında evinden ayrıldıktan sonra kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede arama çalışmaları devam ediyor. Dere yatağında bulunan malzemeler arasında Berzeg'e ait kimlik, kredi kartı ve diğer eşyalar da yer alıyor. Bu bulgular, Berzeg'in dere yatağında cansız bedeniyle ilişkili olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Yeni Gelişmeler: Gelgeç Mahallesi'nde Bulunan Parçalar

Gelgeç Mahallesi'nde yapılan içme suyu gözlemi sırasında bulunan kıyafet ve kemik parçaları ile Berzeg'e ait olduğu düşünülen diğer eşyalar, bölgede detaylı bir araştırma başlattı. Muhtar Ahmet Gülay'ın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi ve yapılan incelemeler sonucunda bulunan parçalar Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Muhtar Gülay'ın İhbarı ve İncelemeler

Mahalle muhtarı Ahmet Gülay, su borusu patlaması sonucu dere yatağında gözlem yaparken bulunan malzemeleri jandarmaya haber vererek olay yerine intikal ettirdi. Jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme çalışmalarına devam ediyor. Bulunan kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen diğer eşyalar da inceleniyor.

Araştırmalar ve Soruşturma Süreci

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bölgede başka kemik parçalarının olup olmadığını araştıran ekiplere jandarma komandolar da destek veriyor. Delil analizleri ve DNA testleriyle Berzeg'e ait olduğu düşünülen parçaların kesin teşhisi yapılacak.

Berzeg Ailesinin Avukatından Açıklama

Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, olay yerine intikal ettiklerini ve yapılan incelemelerin devam ettiğini belirtti. Bulunan kemik ve eşyaların Berzeg'e ait olduğunu gösteren delillerin incelenmesi ve DNA testlerinin sonuçlarıyla olayın aydınlatılacağını ifade etti. Aile, 2-3 hafta içinde net bilgilerin ortaya çıkmasını bekliyor.

Geçmişten Günümüze: Korhan Berzeg Olayı

Berzeg'in geçmişten günümüze kadar olan kaybolma süreci ve yapılan arama çalışmaları, bölgedeki hassas araştırmalar ve soruşturma süreciyle birlikte devam ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.