Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz mi 2024? Ramazan Bayramı tatilinde ücretsiz köprü ve otoyollar

Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz mi 2024? Ramazan Bayramı tatilinde ücretsiz köprü ve otoyollar
Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz mi 2024? Ramazan Bayramı tatilinde ücretsiz köprü ve otoyollar

Köprü ve Otoyollar Bayramda Ücretsiz mi? 2024 Ramazan Bayramı Tatilinde Ücretsiz Ulaşım Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun açıklamalarına göre, 2024 Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Bu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla alındı. İşte, bayramda ücretsiz olan köprüler ve otoyollar hakkında detaylar...

Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Olacak Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Bu karar, bayram tatilinde vatandaşların seyahatlerini daha kolay ve ekonomik bir şekilde yapmalarını sağlayacak.

Yol Çalışmalarında Ara Verildi Bakan Uraloğlu, bayram süresince trafiğin yoğun olduğu karayolu güzergahlarındaki yol çalışmalarına ara verildiğini belirtti. Şerit daraltmaları kaldırıldı ve otobüs terminallerinde denetimler artırıldı. Ayrıca, fahiş fiyat uygulamalarıyla ilgili firmalara da uyarılarda bulunuldu.

Demiryolu Ücretsiz Kullanılabilecek İzmir, Ankara ve İstanbul'da bayramı geçirecek vatandaşlar için demiryolu hizmetleri ücretsiz olacak. İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları; Ankara'da Başkentray; İzmir'de ise İzban ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Hava Ulaşımında Özel Düzenlemeler Bakan Uraloğlu, devlet hava meydanları işletmelerinin bayram süresince 24 saat esasına göre hizmet vereceğini ve yoğunluktan kaynaklanan herhangi bir sorun yaşanmaması için tüm birimlerle koordinasyon içinde olacaklarını belirtti. Bu düzenlemelerle vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde bayram tatilini geçirmeleri hedefleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.