Kızını öldüren babadan şok ifade… Kızını neden öldürdü? Adana’daki olay nedir?

Kızını öldüren babadan şok ifade… Kızını neden öldürdü? Adana’daki olay nedir?
Adana'da yaşanan trajik olay, şehri derin bir üzüntüye boğmuş durumda. Kızını öldüren babanın ifadesi şoke etti…Kızını neden öldürdü? Olayın aslı nedir? İşte detaylar….

26 Şubat günü Yüreğir ilçesinde meydana gelen ilk olayda, Turhan Özdemir adlı baba, 19 yaşındaki kızı Dilan Özdemir'i uyuşturucu kullanmakla suçlayarak kavgaya tutuşmuş. Kavganın şiddetiyle baba, kızını bıçaklayarak öldürmüş ve ardından olay yerinden kaçmış.

Genç kız, ağır yaralı halde bulunarak hastaneye kaldırılmış ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı. Bu acı olayın yankıları sürerken, ikinci bir trajedi daha yaşandı.

Dilan'ın ölüm haberini alan arkadaşları, sevgilisi Selam Şenci'yi olay yerine çağırmış ve onu kızlarını koruyamadığı gerekçesiyle saldırıya uğratmıştı. Bir iş merkezinin otoparkında yaşanan bu korkunç saldırı sonucunda genç adam ağır yaralanmış ve hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından yapılan soruşturmada, babanın emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. Turhan Özdemir, kızını kurtarmak için çaba sarf ettiğini ancak başarılı olamadığını belirterek bir anlık öfke ile cinayeti işlediğini ifade etmişti. Ancak bu ifade, yaşanan trajedinin acısını hafifletmekten uzak kaldı.

Tutuklanan baba, Adli Tıp birimindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Ancak Dilan'ın sevgilisi Selam Şenci'nin katilleri hala bulunamamış durumda, bu da hala devam eden bir soruşturma ve arayışa işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.