KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!
Pazartesi akşamlarının sevilen yapımı Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu anlayan Levent beyninden vurulmuşa döndü. Her şeyi Beste’nin planladığını duyunca olanlar oldu. İşte Now TV Kızıl Goncalar 15 böl

Kızıl Goncalar 15. bölüm fragmanı yayına girdi. Pazartesi akşamlarının rekortmen yapımı Kızıl Goncalar son bölüm Levent tüm gerçekleri öğrendi. Yıllar önce Meryem’in öldü bildiği bebeğini kimsesiz olarak bulan Levent için yolun sonu geldi. Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent ne yapacağını şaşırdı. Kızını kaybetmek istemeyen Levent bu noktadan sonra ne yapacağını düşünmeye başladı. Kızıl Goncalar fragman 15 bölüm fragmanı Beste’nin her şeyi bildiğini gören Levent, “Benim Evime Nasıl Soktun?” deyince büyük kavga başladı. İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı..

KIZIL GONCALAR 15 BÖLÜM FRAGMANI

İzleyicilerin severek takip ettiği Kızıl Goncalar 15 bölüm fragman geldi. Başrollerini Özgü Namal ile Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar son bölüm çarşı pazar karıştı. Mürşit hazretlerinin Suavi’ye bakması için Meryem’e izin vermesi tarikatta ikilik çıkardı. Meryem ve ailesine gardını alan faniler arasında konuşmalar başladı. Sadi, Hasna ve Müyesser bir olarak Cüneyd’in karşısında yerini aldı.

Kendilerinden yüz çeviren fanileri tekrar bir araya toplamak için harekete geçen Sadi Hüdayi yeni karar almaya başlayınca olanlar oldu. Beste bir yandan Meryem’i evden göndermesi için Levent’e baskı yaparken bir yandan da Mira ile Meryem’in yakınlığına deli oldu. Cüneyd ile Zeynep arasında aşk kıvılcımları başladı. Kızıl Goncalar 15. bölüm 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Now TV’de..

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.