Kılıçdaroğlu'dan Sert Tepki: Sarayla Mücadele Edilir

Kılıçdaroğlu'dan Sert Tepki: Sarayla Mücadele Edilir
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel'in TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine sert bir tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'dan Sert Tepki: Sarayla Mücadele Edilir

Kılıçdaroğlu, "Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği bir ülkede bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir." dedi.

Kılıçdaroğlu'dan Sert Sözler Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonuna katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Adnan Yücel'in şiiriyle Özel'e tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği, milyonlarca emeklimizin ay sonunu getiremediği, torunlarına bile mahçup olduğu, milyonlarca sığınmacının ülkemizin demografik yapısını bozacak şekilde tehlike teşkil ettiği, doların 30 liranın üstünde olduğu, bir kuru ekmeğin 10 lira olduğu, icra dosyalarını istifleyebilmek için ek binaların kiralandığı bir ülkede; Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!

Sayın Adnan Yücel'in şiirinde de dediği gibi; Saraylar saltanatlar çöker kan susar bir gün zulüm biter. Menekşeler de açılır üstümüzde leylaklar da güler. Bugünlerden geriye, bir yarına gidenler kalır bir de yarınlar için direnenler... "

Özetle CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine karşı sert bir tepki veren Kılıçdaroğlu, bu durumu ülkenin içinde bulunduğu zorluklarla bağdaştırarak sarayla mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.