Kendini Mehdi ilan eden sahte Şeyhin genç kızlarla harem skandalı!

Kendini Mehdi ilan eden sahte Şeyhin genç kızlarla harem skandalı!
Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen skandal bir olay ortaya çıktı. Çanakkale'de bir termal otelde, kendisini mehdi ilan eden Mustafa Çabuk adlı sahte şeyhin genç kızlarla bir harem kurduğu iddia edildi.

Programda, kızı Mevlüde'nin sahte şeyhin yanına kaçmasıyla başlayan trajik hikaye gün yüzüne çıktı. Mevlüde'nin annesi Fatma Hanım, kızının kendisine, "Hadislerdeki mehdi dünyaya inmiş ve Çanakkale’deymiş. Ben bu kişiyi görmek istiyorum" diyerek evden ayrıldığını ve o günden beri haber alamadığını anlattı.

Programa telefonla bağlanan Mevlüde, kayıp olmadığını ve sahte şeyhin müridi olduğunu iddia etti. Ancak acılı anne, kızının kandırıldığına ve yanlış bir yola sürüklendiğine inanıyordu.

İHBARLAR YAĞDI

Bu skandal olay üzerine Esra Erol'un programına ihbarlar yağdı. Program sunucusu Esra Erol, gerekli kurumların termal otelle ilgili inceleme başlatacağını duyurdu. Öte yandan Mustafa Çabuk'un müritlerinden gelen mesajlarda, "Biz 1500 kişi olduğumuzda savaş çıkartacağız" gibi korkunç ifadeler yer alıyordu.

Mustafa Çabuk'un daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiği de ortaya çıktı. Bu skandal olay, ülkede büyük bir infiale sebep oldu ve vatandaşlar adaletin gereğinin yapılmasını talep etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.