Kenan Yıldız Bonservis Bedeli Ne Kadar?

Kenan Yıldız Bonservis Bedeli Ne Kadar?
Kenan Yıldız Bonservis Bedeli Ne Kadar? Cevapları ve Çok Daha Fazlasını Bu Haberimizde Bulacaksınız.

İtalyan devi Juventus'un, A Milli Takım'ın parlayan yıldızı Kenan Yıldız için oldukça dikkat çekici bir hamlesi var gibi görünüyor. Tuttosport'un NTV Spor'a aktardığı habere göre, Juventus'un genç yeteneğin bonservis bedelini belirlediği iddia ediliyor. Peki, bu rakam ne kadar? İşte detaylar:

Juventus'un Kenan Yıldız için istediği bonservis bedeli oldukça yüksek bir rakam olarak karşımıza çıkıyor: tam 80 milyon Euro! Bu rakam, Juventus'un genç futbolcuya olan güvenini ve onun potansiyeline verdiği değeri gözler önüne seriyor.

Ancak, Juventus'un Kenan Yıldız'ı kısa vadede satma niyetinde olmadığı belirtiliyor. Bunun yerine, genç oyuncuyu kulüpte tutarak ondan daha fazla faydalanma planları yapılıyor gibi görünüyor.

Bu iddia, Türk futbol tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Şimdiye kadar en yüksek bonservis bedeliyle satılan Türk oyuncu unvanı Arda Turan'a aitti. Ancak, Juventus'un bu hamlesiyle Kenan Yıldız, Türk futbolunun uluslararası sahnedeki en pahalı transferlerinden biri olma potansiyeline sahip. Arda Turan'ın Barcelona'ya transferinde ödenen 34 milyon Euro'luk bonservis bedeli, Kenan Yıldız'ın potansiyel değerini daha da ön plana çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.