Kamu Bankası Akaryakıt Harcamalarınıza 100 TL Para İadesi Sağlıyor! Detaylar İçin Hemen Tıklayın!

Kamu Bankası Akaryakıt Harcamalarınıza 100 TL Para İadesi Sağlıyor! Detaylar İçin Hemen Tıklayın!
Kamu Bankası Şaşırtıcı Kampanyasıyla Akaryakıt Harcamalarınıza 100 TL Para İadesi Sağlıyor! Detaylar İçin Hemen Tıklayın!

Vakıfbank, müşterilerine özel bir kampanya ile dikkat çekiyor. Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan bu kampanya kapsamında, akaryakıt harcamalarına özel olarak 100 TL para iadesi yapılacağı açıklandı. Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için detaylar ise Vakıfbank'ın resmi internet sitesinde yayımlandı.

Kampanya Detayları ve Şartlar

Vakıfbank tarafından duyurulan kampanya, 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu dönemde, akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 650 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi. Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin dikkat etmesi gereken bazı önemli şartlar ise şunlar:

  1. Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve ek kartlar da kampanyaya dahildir. Bir müşteri en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.
  2. BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, e-ticaret, mail order, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  3. İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumlarda ilgili tutar kartınıza borç olarak yansıtılacaktır.
  4. Aynı gün tek seferde yapılan 650 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
  5. Kampanyaya katılım 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilebilir.

Kazanılan Worldpuan'lar, 5 Nisan 2024 tarihine kadar kredi kartınıza yüklenecek ve bir gün sonra kullanılabilir hale gelecektir. Worldpuan’ların son kullanım tarihi ise 20 Nisan 2024 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan Worldpuan’lar ise 21 Nisan 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya detayları ve katılım bilgileri için Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden "Cepte Kazan" bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.