"Kaç Baba Kaç" Tiyatro Oyunu 11 Mayıs'ta Erzurum'da Seyirciyle Buluşacak

"Kaç Baba Kaç" Tiyatro Oyunu 11 Mayıs'ta Erzurum'da Seyirciyle Buluşacak
Ray Cooney'in yazdığı ve Abdullah Kırmızıbiber'in yönettiği "Kaç Baba Kaç" adlı tiyatro oyunu, 11 Mayıs Cumartesi günü Erzurum İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Ray Cooney'in yazdığı ve Abdullah Kırmızıbiber'in yönettiği "Kaç Baba Kaç" adlı tiyatro oyunu, 11 Mayıs Cumartesi günü Erzurum İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Merakla beklenen oyun, tiyatroseverlerle buluşacak ve Ray Cooney'in "It Runs in the Family" isimli eserinden uyarlanmış olmasıyla dikkat çekiyor.

Oyun, doktor olan Dursun'un geçmişindeki aşk kaçamaklarıyla yüzleştiği ve eşi Yasemin'in gazabından kurtulmak için meslektaşları doktor Tacettin ve doktor Mahmut'u da içine sürüklediği içinden çıkılmaz yalanlar silsilesini konu alıyor. Seyircilere keyifli ve eğlenceli anlar yaşatacak olan oyun, 1 saat 40 dakika sürecek.

Erzurum İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan oyunun biletleri, biletinial.com üzerinden satışa sunuldu. Tiyatro tutkunları, bu heyecan verici ve eğlenceli oyunu izlemek için biletlerini şimdiden temin edebilirler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.