İşte, Türkiye'nin en genç belediye başkanları

İşte, Türkiye'nin en genç belediye başkanları
Yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre, birçok genç aday belediye başkanlığı koltuğuna oturdu

Yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre, Türkiye'nin en genç belediye başkanları şu şekildedir:

  1. Zeynep Çelik (22 yaşında): Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı unvanını aldı. Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım beldesinde bağımsız olarak seçildi.

  2. Utku Caner Çaykara (1991 doğumlu): Avcılar Belediye Başkanı olarak CHP'den seçildi. Rakiplerini geride bırakarak oyların %53'ünü aldı.

  3. Eren Ali Bingöl (1993 doğumlu): Tuzla Belediye Başkanı olarak CHP'den seçildi. Kesin olmayan sonuçlara göre AK Partili rakibini geride bırakarak kazandı.

  4. Hüseyin Can Güner (31 yaşında): Çankaya Belediye Başkanı olarak CHP'den seçildi. Ankara'da yüzde 65 oy oranıyla seçimi kazandı.

  5. Tamer Mandalinci (1994 doğumlu): Bodrum Belediye Başkanı olarak CHP'den seçildi. Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biri oldu.

  6. Özkan Çetinkaya (36 yaşında): Karabük Belediye Başkanı olarak AK Parti'den seçildi. Genç belediye başkanları arasında yer alıyor.

  7. Selami Savaş (32 yaşında): Düzce'nin Yığılca ilçesinin AK Parti adayı olarak seçildi. En yakın rakibini geride bırakarak belediye başkanı seçildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.