İş alımı! Akkuyu Nükleer Güç Santrali işçi alıyor…

İş alımı! Akkuyu Nükleer Güç Santrali işçi alıyor…
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde görev alacak çalışanlar için farklı meslek dallarından iş ilanları Yenibiriş'te yayınlanmaya başladı.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde görev alacak çalışanlar için farklı meslek dallarından iş ilanları Yenibiriş'te yayınlanmaya başladı. Yenibiriş, iş arayanlar ile işverenleri buluşturan bir platform olarak, Türkiye'nin istihdamına değer katan projelere destek vermektedir.

Yenibiriş Yönetici Ortağı Uğur Karaboğa, Türkiye'nin son yıllardaki üretim gücünü nükleer santral gibi uluslararası ve büyük bir projede görmesinin önemine vurgu yaparak, bu tür büyük yatırımların sadece ilgili bölgede değil, ülke genelinde ekonomik hareketlilik sağladığını belirtti. Ayrıca, bölgesel ekonomik kalkınmayı desteklemek adına yapılacak yatırımların önemini vurguladı.

Karaboğa, Akkuyu Nükleer Güç Santrali projesinde çeşitli meslek dallarından adayların kendilerine uygun iş ilanları bulabileceğini ifade etti. Proje kapsamında güvenlik elemanları, kaynakçılar, montajcılar, şoförler, mekanik tesisatçılar, marangozlar, boya ustaları gibi mavi ve gri yaka çalışacak personel için iş ilanlarının yanı sıra mühendisler ve beyaz yaka ofis çalışanları için de iş fırsatları bulunduğunu belirtti.

Yenibiriş'in, ülke içindeki katma değerli istihdam çalışmalarını yakından takip ettiğini ve insan yönetimi için yüksek teknolojili ürünler üretmeye devam ettiğini vurgulayan Karaboğa, hem iş arayanlar hem de işverenler için teknoloji odaklı çözümler sunmaya devam edeceklerini dile getirdi. Bu şekilde, Akkuyu Nükleer Güç Santrali gibi geniş çaplı istihdam projelerinde önemli bir rol üstleneceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.