Invincible 3. sezon ne zaman çıkacak? Animasyon dizisi Invincible'ın 3. sezon Amazon'da

Invincible 3. sezon ne zaman çıkacak? Animasyon dizisi Invincible'ın 3. sezon Amazon'da
Amazon'un Popüler Animasyon Dizisi “Invincible” 3. sezon için meraklı bekleyiş başladı.

Amazon'un Popüler Animasyon Dizisi “Invincible” 3. sezon için meraklı bekleyiş başladı. Amazon Prime'ın popüler animasyon dizisi, Khary Payton gibi seslendirme sanatçılarının da açıkladığı üzere 2. sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon için hazırlıklara başladı. Peki Invincible 3. sezon ne zaman? Amazon'un Animasyon dizisi Invincible'ın 3. sezonu olacak mı? İşte detaylar...

14042024385c0163.webp

INVİNCİBLE'IN 3. SEZONU OLACAK MI?

Invincible'ın 3. sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Amazon'un sevilen animasyon dizisinde 2. sezonunu tamamlayan izleyicilerin gözü kulağı Invincible 3. Sezona çevrildi.

Invincible'nin 3. sezonu için çalışmalar başladı. Amazon, dizinin 1. sezon finalinden bir gün önce Invincible 2. ve 3. sezonlarına birlikte onay verdiğini duyurmuştu. Amazon Prime Video'nun sevilen yapımı için yönetmen ve senaristler yeni sezon için hazırlıklara başladı. İşte detaylar...

balksz1-1404202427c448ef.webp

INVİNCİBLE 3. SEZON NE ZAMAN?

Amazon Prime'ın popüler animasyon dizisi, Khary Payton gibi seslendirme sanatçılarının da açıkladığı üzere 2. sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Robert Kirkman'ın hayranlar tarafından çok beğenilen çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, 2021'de Prime Video platformunda büyük bir başarı elde etti. Mart 2021'de başlayan dizi, 2 yıllık aranın ardından 2. Sezonu ile geçtiğimiz aylarda geri döndü.

Steven Yeun'un canlandırdığı Mark Grayson ve J.K. Simmons'ın seslendirdiği Omni-Man karakterleri etrafında dönen kanlı ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekti.

Toplamda sekiz bölümlük olan ilk sezon izleyicilerden büyük ilgi gördü. Amazon da bu başarıyı göz önünde bulundurarak, dizinin 2. ve 3. sezonlarına onay vererek uzun vadeli bir yatırım yaptığını gösterdi.

İnvincible 3. Sezon tarihiyle ilgili henüz bir açıklama buulunmazken, beklentiler üçüncü sezonun 2025 yılında yayınlanacağı yönünde.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.