İhtiyacı Olanlar Yaşadı: 750 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuruları Başladı!

İhtiyacı Olanlar Yaşadı: 750 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuruları Başladı!
Bankanın resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, belirli şartları karşılayan kadın girişimcilere ve genç esnafa faizsiz olarak 750 bin TL'ye varan kredi imkanı sağlanacak.

Halkbank'tan Kadın Girişimcilere Özel Destek

Halkbank, kadın girişimciler ve genç iş sahipleri için önemli bir fırsat sunuyor. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, belirli şartları karşılayan kadın girişimcilere ve genç esnafa faizsiz olarak 750 bin TL'ye varan kredi imkanı sağlanacak. Bu destekle kadın girişimcilerin işlerini kurmaları ve geliştirmeleri hedefleniyor.

Krediye Kimler Başvurabilir?

Halkbank'ın sunduğu bu avantajlı kredi paketinden yararlanmak isteyenler için bazı kriterler bulunuyor. Bu kriterler şöyle sıralanıyor:

  • "3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu" kapsamında, en az bir yıllık ustalık belgesine sahip olan ve kredi başvuru tarihinden itibaren son bir yıl içerisinde kendi adına işletme açmış kadın girişimciler.
  • KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayıp, projelerini Halkbank'a sunan ve 35 yaşını doldurmamış genç girişimciler.

Faizsiz Kredi Detayları

Halkbank tarafından sağlanan bu kredi paketi, kadın girişimcilerin ve genç işletme sahiplerinin önünü açmayı amaçlıyor. Banka, kredi başvurusu yapan kadın girişimcilere ve genç esnaflara, işlerini kurmaları ve geliştirmeleri için önemli bir finansal destek sunuyor. Bu destek paketi kapsamında, kaybolmaya yüz tutmuş meslek dallarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyeti Belgesine sahip olan kadın girişimcilere de 750 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı tanınıyor. Bu özel kredi paketi, Türkiye'de girişimcilik ekosistemini desteklemek ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum