Hamza Dağ kimdir, nerelidir?

Hamza Dağ kimdir, nerelidir?
Hamza Dağ, İzmir AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde dikkat çeken bir isim.

İzmirli seçmenler tarafından merak edilen ve araştırılan bir isim olan Dağ'ın hayatı, yaşamı ve kariyeri hakkında bilgiler öğrenilmektedir.

Hamza Dağ, 1 Mart 1980 tarihinde doğmuştur. Hukuk eğitimini tamamladığı 9 Eylül Üniversitesi'nden mezun olan Dağ, gençlik yıllarında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmıştır.

Siyasi kariyerine AK Parti Gençlik Kolları'nda başlayan Hamza Dağ, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2011'den 2023'e kadar dört dönem boyunca İzmir Milletvekili olarak görev yapmıştır.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi olan Dağ, 2017 yılında AR-GE ve Eğitim'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmuş, 2021 yılından itibaren ise tanıtım ve medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

Hamza Dağ, evli ve dört çocuk babasıdır. Uzun yıllardır Bayraklı'da ikamet etmektedir ve ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürdürmektedir. Annesi ev hanımı, babası ise emekli memurdur.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.