Genç futbolcu kansere yenik düştü

Genç futbolcu kansere yenik düştü
29 yaşındaki futbolcunun ölümü herkesi yasa boğdu… Genç futbolcu hangi takımda oynuyordu? Ne zaman kansere yakalandı… İşte detaylar…

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Serik Belediyespor, 29 yaşındaki futbolcu Mümin Talip Pazarlı'nın vefat haberiyle derin bir üzüntü yaşadı. Pazarlı'ya günlük günlerde kan kanseri teşhisi konulmuştu.

Serik Belediyespor camiası, genç futbolcu Mümin Talip Pazarlı'nın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. 29 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybetmesi, kulübü ve futbol dünyasını derinden sarstı.

Geçtiğimiz günlerde kan kanseri teşhisi konulan Mümin Talip Pazarlı'nın vefatıyla ilgili kulübümden yapılan açıklama şöyle:

"Geçtiğimiz günler kan kanser teşhisi koyu futbolcumuz Mümin Talip Pazarlı'nın vefat ettiği büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına sabır ve başlamasağlığı yapmak."

29 yaşındaki stoper, Serik Belediyespor formasıyla 31 Ocak'ta Yeni Mersin İdmanyurdu'ndaki son maçında karşımıza çıkmıştı. Ankara Demirspor'dan Serik Belediyespor'a transfer olan genç futbolcunun ani vefatı, futbol camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.