Gaziosmanpaşa seçim sonuçları (GÜNCEL 4 Nisan Perşembe)!

Gaziosmanpaşa seçim sonuçları (GÜNCEL 4 Nisan Perşembe)!
Gaziosmanpaşa seçim sonuçları (GÜNCEL 4 Nisan Perşembe)! İşte, Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına dair detaylar...

Gaziosmanpaşa Seçim Sonuçları ve Yeniden Sayım Talebi 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin hemen hemen eşit bir farkla kazandığı Gaziosmanpaşa'da, AK Partili aday Hasan Tahsin Usta, oyların yeniden sayılmasını talep etti. İşte, Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarına dair detaylar...

Oyların Yeniden Sayımı ve CHP'nin Zaferi AK Partili adayın itirazı üzerine yeniden sayım kararı verilen Gaziosmanpaşa'da, CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe zaferini resmen ilan etti. Bahçetepe, sosyal medya üzerinden Gaziosmanpaşa'ya hizmette devam edeceklerini belirtti.

Bahçetepe'nin Teşekkür Mesajı ve Sevinci CHP'nin Gaziosmanpaşa'daki zaferi üzerine Bahçetepe, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı. Kadınlar, gençler, demokrasiye inananlar ve Gaziosmanpaşa'nın tüm kesimleri adına sevinçlerini dile getirdi.

CHP İl Başkanı Çelik'in Açıklaması CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de seçim sonuçlarını doğrulayarak Bahçetepe'nin başkanlığını yeniden kazandığını duyurdu. Çelik, sandıktan çıkan iradenin değiştirilmemesi için verilen mücadeleye teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa Seçim Sonuçları ve Farklar 31 Mart'taki yerel seçimlerde Gaziosmanpaşa'da CHP'nin adayı Hakan Bahçetepe, yaklaşık 1000 oy farkıyla zafer kazandı. Bu sonuçlar, bölgedeki siyasi dinamikler ve seçmen tercihleri açısından önemli bir yansıma olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.