Fotoğraflarını satılığa çıkaran Serpil Örümcer kimdir?

Fotoğraflarını satılığa çıkaran Serpil Örümcer kimdir?
Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer, Arka Sokaklar dizisine konuk oyuncu olarak geliyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir?

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Serpil Örümcer, sosyal medya hesabında yayınladığı bir videoda fotoğraflarını 200 liraya sattığını duyurmuştu. Arka Sokaklar dizisinden Örümcer'e yardım eli uzandı ve Örümcer, Arka Sokaklar dizisine konuk olacak.

s1jpeg-hunxcrsyykkzdc44lmh0aw.jpeg

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

Serpil Örümcer, 8 Aralık 1952 tarihinde doğmuştur. 1967 yılında güzellik kraliçesi seçilmiştir ve Yeşilçam'a adım attıktan sonra "Bayan Bacak" lakabını almıştır.

Sanatçı, yıllar önce Avcılar Ambarlı’da bulunan kapalı pazar alanında Antik Nostaljik Eşya Çarşıcıları Derneği tarafından açılan tezgahta çalışarak geçimini sağlamıştır. Yaşadığı zorlukları anlatan Örümcer, kızının psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söyleyerek yetkililerden para yardımı istemek yerine kendisi için bir iş verilmesini talep etmiştir.

Yıllardır sıkıntılı bir hayat mücadelesi veren Örümcer, son olarak elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyebilmek için yardım istemiştir.

Özel yaşamında, Serpil Örümcer, bir dönemin ünlü pop sanatçısı Berkant (Bay Samanyolu) ile evlenmiştir. Beşiktaş’ta bir çay bahçesinde başlayan aşkları nikâh masasında sonlanmıştır. Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, zaman içerisinde şöhret kazanmıştır. Ancak, aşkları sadece 1 yıl sürmüş ve Örümcer, kızı Fulya'ya hamileyken, eşi Berkant'tan, çok alkol kullandığı gerekçesiyle ayrılmıştır. Daha sonra müziğe başlayan Serpil Örümcer, 5 albüm ve 7 tane 45'lik çıkartmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.