Esra Erol'da Gerilim! 15 Yaşındaki Kızı Kaçırıldı mı, Sattı mı?

Esra Erol'da Gerilim! 15 Yaşındaki Kızı Kaçırıldı mı, Sattı mı?
Esra Erol'un reyting rekortları kıran programında bu hafta, 15 yaşındaki Berfin'in kayboluşu ekranlara geldi. Anne Songül, kızının kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığını ve zorla evlendirildiğini iddia etti. Fakat olay burada karmaşık bir hal aldı.

Esra Erol'un reyting rekortları kıran programında bu hafta, 15 yaşındaki Berfin'in kayboluşu ekranlara geldi. Anne Songül, kızının kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığını ve zorla evlendirildiğini iddia etti. Fakat olay burada karmaşık bir hal aldı. Cuma'nın amcası ise Songül'ün kızını para karşılığında sattığını öne sürdü.

Anne Songül Kızının Kaçırıldığını Savunuyor:

Songül, 15 yaşındaki kızı Berfin'in kuzeni Cuma tarafından iş yerinde çalışırken kaçırıldığını ve zorla evlendirildiğini iddia etti. Kızının bulunması için Esra Erol'dan yardım isteyen Songül, Cuma'nın Berfin'i tehdit ettiğini ve korkuttuğunu da söyledi.

Cuma'nın Amcası: "Para Karşılığında Sattı" Diyor:

rtyr-1713966206-frujcy.webp

Programda yaşanan bu üzücü olayın ardından Cuma'nın amcası da yayına bağlandı. Amca, Songül'ün iddialarını yalanlayarak Berfin'in para karşılığında satıldığını öne sürdü. Bu şok edici iddia, stüdyoda ve ekran başındaki izleyicilerde büyük tepki yarattı.

Olayın Gerçeği Ne?

Songül'ün kızını sattığı iddiası programa gerilim katarken, olayın gerçek yüzü merak konusu oldu. Esra Erol ve ekibi, Berfin'in bulunması ve olayın aydınlatılması için araştırma başlattı.

Esra Erol'da Bu Hafta Neler Yaşanacak?

Esra Erol'da bu hafta, Berfin'in bulunması için çalışmalar devam edecek. Songül ve Cuma'nın amcası arasındaki suçlamalar ve olayın gerçek yüzü araştırılacak. Esra Erol, bu karmaşık olayda gerçeği ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacak.

Esra Erol'u kaçırmamak için bu hafta Çarşamba günü saat 16:00'da ekran başında olun!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.