Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz Kimdir, Neden Öldü?

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz Kimdir, Neden Öldü?
Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz Kimdir, Neden Öldü? Cevapları ve Çok Daha Fazlası Burada...

Mehmet Ali Yılmaz İçin Başsağlığı Mesajları Yayımlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve futbol kulüpleri, eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefatı üzerine başsağlığı mesajları yayımladı.

TFF Başsağlığı Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yaptığı açıklamada, "Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve başta Trabzonspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Başsağlığı Mesajı

Galatasaray Kulübü, yayımladığı mesajda "Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz'a, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe'nin Mesajı

Fenerbahçe Kulübü, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine, Trabzonspor ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

Beşiktaş'ın Mesajı

Beşiktaş Kulübü'nün açıklamasında "Gençlik ve Spor eski bakanı ile Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Trabzonspor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Başakşehir'in Mesajı

Başakşehir Kulübü'nün mesajında "Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz'a, Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Çaykur Rizespor'un Mesajı

Çaykur Rizespor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiası başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in Mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Mehmet Ali Yılmaz'ın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayımladı. Genç, mesajında, Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzon'un spor, siyaset ve iş dünyasına yaptığı büyük katkılarına vurgu yaparak, başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.