Erzincan'da kim önde? 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçları

Erzincan'da kim önde? 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçları
31 Mart 2024'te gerçekleşen Erzincan Yerel Seçimleri, sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayımı başladı ve gözler Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) çevrildi.

Erzincan'da hangi parti adayının önde olduğu merak konusu oldu. Seçimin önemli figürleri arasında MHP'den Bekir Aksun, CHP'den Filiz Özge Vataner Özege ve İYİ Parti'den Veda Bingöl bulunuyordu. Peki, Erzincan'da hangi parti, kim önde?

2024 Yerel Seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanlığı için yarışan adaylar arasında Bekir Aksun (MHP), Filiz Özge Vataner Özege (CHP) ve Veda Bingöl (İYİ Parti) öne çıktı. Seçimlerde il ve ilçe belediye başkanları, il meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da belirlendi.

Erzincan Belediye Başkan adayları arasındaki oy dağılımı henüz açıklanmadı ancak seçimlerin ardından bu verilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Sonuçlar açıklanmadığı için hangi parti adayının önde olduğu net olarak bilinmemektedir. Ancak Bekir Aksun (MHP), Filiz Özge Vataner Özege (CHP) ve Veda Bingöl (İYİ Parti) arasında kıyasıya bir mücadele olduğu belirtilmektedir. Erzincan'daki seçim sonuçları, ilerleyen süreçte şehrin siyasi ve idari geleceği üzerinde belirleyici olacaktır.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.