Erkan Can kimdir? Hangi partiden aday oldu?

Erkan Can kimdir? Hangi partiden aday oldu?
Gündemde yer alan isimlerden biri olan ünlü oyuncu Erkan Can'ın kim olduğu ve hangi partiden aday olduğu merak edilenler arasında.

Bursa'nın sevilen isimlerinden biri olan Erkan Can, 1981 yılında Bursa'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Bursa'da tamamlayan Erkan Can, optik sektörüne 1998 yılında adım atmıştır. 2006 yılında kendi işletmesini kurarak girişimci ruhunu ortaya koymuştur.

Medya alanında da başarılı projelere imza atan Erkan Can, 2008 yılında medya grubu kurarak önemli projelere imza atmıştır. Avrupa Birliği Habitat bünyesinde gençlik çalışmaları üzerinde projeler geliştirip ödüller kazanmıştır. Ayrıca, Mercek Gazetesi'nde "Esnaf Sorunları" adlı köşede yazarlık yapmıştır.

Politikaya olan ilgisiyle de tanınan Erkan Can, 2014 yılında Demokrat Parti'nin Mudanya Belediye Başkan adayı olmuş ve yerel seçimlerde adaylık sürecine katılmıştır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise Demokrat Parti'den Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı olarak seçmenin karşısına çıkmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.