Emekliye promosyon ödemeleri ne zaman başlayacak?

Emekliye promosyon ödemeleri ne zaman başlayacak?
Promosyon ödemeleriyle ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Emeklilerin merakla beklediği promosyon başvuru ve ödeme tarihleri netlik kazanmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla, kamu bankalarında emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarında güncellemelerin yapıldığı duyuruldu.

Promosyon ödemeleri mart ayı içerisinde başlayacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarının pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacağını duyurdu. Işıkhan ayrıca, promosyon ödemelerinin 28 Mart itibarıyla hesaplara yatırılacağını belirtti. Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönünde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti ve emeklilerin kısa süre içinde bu konuda gelişmeleri göreceğini vurguladı.

Yeniden belirlenecek promosyon miktarlarına göre, en düşük emekli maaşından başlayarak verilecek olan promosyonlar emeklileri sevindirecek. Ayrıca, emekli maaşı belli bir seviyenin üzerinde olan kamu bankalarından maaş alan emeklilere de 12 bin lira promosyon ödenecek. Bu gelişmeler, emekliler arasında memnuniyetle karşılanırken, promosyon ödemelerinin başlamasıyla birlikte ekonomik anlamda da bir rahatlama yaşanması bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum