Emeklilere Güzel Haber: Seyyanen Zam Geliyor!

Emeklilere Güzel Haber: Seyyanen Zam Geliyor!
Emekliler, geçtiğimiz dönemlerde yapılan %49,25'lik zamma rağmen maaşlarının yetersiz kaldığını belirterek, ek zam taleplerini dile getirmeye başladı.

Emeklilere Seyyanen Zam Gündemde

Emekliler, geçtiğimiz dönemlerde yapılan %49,25'lik zamma rağmen maaşlarının yetersiz kaldığını belirterek, ek zam taleplerini dile getirmeye başladı. Bu talepler üzerine, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den olumlu bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde emeklilere yönelik seyyanen zam çalışmaları bulunuyor. Bu Cumartesi günü emeklilere müjdeli haberin detayları gündemi meşgul ediyor.

Emeklilerin Gözü Kulağı Yeni Zamda

Son zamanlarda, seçim öncesi emeklilere ek zam yapılacağı yönünde iddialar artarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilerin beklentilerine yanıt verecek adımları atmaya başladı. Daha önce en düşük emekli maaşının 10 bin TL olduğunu ancak bunun yeterli olmadığını ifade eden Erdoğan, emeklilere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Hafta Sonu Beklenen Müjde

Seçim öncesinde emeklilerin sabırsızlıkla beklediği seyyanen zam haberinin Cumartesi günü yapılacak Ankara mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor. Fatih Şahin, yapılan çalışmaların emeklilerin beklentilerine cevap vereceğini ve uygun bir zaman diliminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu haberi kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti. AK Parti'nin emeklilerin taleplerine duyarsız kalmayacağını ve gereken adımların atılacağını vurguladı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum