Emekli maaşına seyyanen zam yapılacak mı?

Emekli maaşına seyyanen zam yapılacak mı?
Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı sorusu, gündemdeki en önemli konular arasında yer alıyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, bu konuya ilişkin net bir açıklama yaptı.

Meclis'in ara tatilde olduğunu belirten Güler, emekliye seyyanen zam tartışmalarının şu an için gündemlerinde olmadığını belirtti. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Güler, herhangi bir emekli zammı çalışmalarının olmadığını vurguladı.

Güler, "Bizim biraz bu tür sözleri söylerken insanlarımızı da üzmeyecek, hayal kırıklığına uğratmayacak bir ciddiyeti sergilememiz lazım" dedi. Ayrıca, Bakanlıklarına gelecek herhangi bir çalışma olduğunda bunun kendilerine de bildirileceğini ifade etti. Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önceki açıklamalarına da atıfta bulunarak, emekli maaşlarının yeterli olmadığını kabul ettiğini ve daha fazla çalışarak, daha fazla gelir elde edilerek emeklilere daha iyi bir yaşam standartı sağlanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce partisinin Kütahya mitinginde emekli maaşlarının yetersiz olduğunu kabul etmiş ve daha iyi bir yaşam standardı sağlamak için çalışacaklarını vurgulamıştı. Ancak Güler'in açıklamaları, şu an için emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacağına dair herhangi bir çalışmanın olmadığını gösteriyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.